Neinvazivni facelifting

Renew lift

Probudite novu privlačnost i svježinu i podarite svojoj koži blistavi mladenački sjaj kakav ona i zaslužuje!

 Neka vaše lice zasja punim sjajem!
Iskoristite popust od 50%.

Renew Lift HIFU je tretman aparatomkoji je uzdrmao svijet estetike i pomaknuo granice estetske medicine, bez “odlaska pod nož”.

Radi se o neinvazivnom anti age tretmanu zatezanja i podizanja kože lica, vrata i dekoltea uređajem koji koristi tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) na određenoj dubini unutar kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa. Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana, potpuni do najkasnije 3 mjeseca iza, a dovoljan je svega jedan tretman u nekoliko godina za održavanje odličnih i dugotrajnih rezultata koje donosi. Tretman je namijenjen svima starijima od 30 godina koji se žele osjećati mlađe, a uočili su tragove proširenih pora, prvih bora ili gubitak tonusa kože.

image00022
Renew lift

Renew lift svojom tehnologijom  kontrolirano zagrijava tkivo na dubini do 4,5 mm čime se stvaraju velike količine vezivnih tkiva – kolagena. To rezultira učvršćivanjem, zatezanjem i podizanjem kože. Po prvi puta se može tretirati SMAS tkivo, odnosno 3. sloj tkiva lica koji dolazi ispod kože i potkožne masti i ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica. Djeluje na principu usmjeravanja energetsko kontroliranih valova koji emitiraju kontroliranu energiju u kožu i fokusiraju je na točno određenu dubinu (1.5, 3.0 ,4.5 mm).

Ovisno o dijelu koji se želi tretirati, na određenoj dubini stvara se Termo Koagulacijska Točkica (TKT). U toj točki dolazi do naglog podizanja temperature (preko 60°C) što potiče proces regeneracije i zatezanja tkiva. Uređaj potpuno neinvazivno dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu. Rezultat je svježe i pomlađeno lice sa zategnutom i učvršćenom kožom.

Najbolji rezultati dobiveni Renew Lift-om vidljivi su kod blage i srednje opuštenosti kože, dok će kod ekstremne opuštenosti – vidljive bore na cijelom licu, veliki gubitak tonusa i kontura duž donje vilice, izraženi pad obraza i izraženi podbradak – moguće biti potrebno ponoviti tretman nakon tri mjeseca.

Prije tretmana kožu dobro očistimo kako bismo uklonili odumrle stanice, a zatim ocrtavamo lice prema definiranoj shemi. Na lice se obavezno nanosi dostatna količina gela koja će omogućiti nesmetano izvođenje tretmana. Osjeća se dubinsko zatezanje kože, štipkanje i bockanje tijekom tretmana (nestaje odmah po završetku i ovisi o osjetljivosti osobe) te osjećaj svrbeža što je znak da je proces regeneracije u tijeku. Po završetku tretmana slijedi završna njega. Normalna je pojava crvenila kože koje nestaje uglavnom 15 minuta nakon tretmana. Moguće je nanijeti šminku na lice i vratiti se svakodnevnim obvezama. Moguć je diskretan otok i blaga osjetljivost na dodir koja prođe za 2 do 3 dana. U slučaju tretiranja čela moguć je osjećaj utrnulosti koji također prođe za nekoliko dana.

ČESTA PITANJA

 

Kad se vide prvi rezultati?

Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a konačni rezultati se vide nakon 3 mjeseca.

Koliko je tretmana potrebno?

Dovoljan je samo jedan tretman godišnje.

Da li je tretman bolan?

Ne. Renew lift tretman ima nizak intenzitet boli. To je fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta koji prodire do 3. sloja kože.

Može li se CACI tretman kombinirati sa drugim estetskim tretmanima?

Može, u kombinaciji sa CACI tretmanima, Med Visageom i svim manulanim Skeyndor tretmanima.

Koliko često se mogu raditi tretmani?

Jednom godišnje.

Što se može očekivati nakon tretmana?

Bolji mišićni tonus kože, pomlađeno lice i izglađene dublje bore oko očiju i usta, regulirano lučenje sebuma, podignutu i zategnutu kožu lica vrata i dekoltea.

Tretman ne izvodimo osobama sa ugrađenim metalnim dijelovima u regiji predviđenoj za tretiranje, osobama s malignim i autoimunim oboljenjima, poremećajima koagulacije, srčanim bolesnicima sa ugrađenim pacemakerom, epileptičarima, dijabetičarima kao niti trudnicama i dojiljama.

Kontaktirajte nas

    * obavezna polja