Obnova i zatezanje

Med Visage

Zaustavite znakove starenja neinvazivnim liftingom
lica, vrata i dekoltea

Med Visage

Med Visage je tretman koji dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva, trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože. No njegova najveća moć je u stvaranju novog kolagena koji pomaže koži da što duže zadrži mladoliki izgled.

Tretman kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju te upravo svojim termalnim učinkom potiče mehanizam obnove stanica. Djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući tako izgled, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura stimulira i prokrvljenost područja čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Prednost pojačanog krvotoka jest i pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

Izravan učinak topline koja se osjeti prilikom tretmana je poticanje kontrakcije dermalnog kolagena što uzrokuje zatezanje kože.

S Med Visage tretmanom zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea, uklanjamo bore na licu i vratu, stimuliramo proizvodnju novog kolagena, zatežemo podbradak i podižemo očne kapke.

ČESTA PITANJA

 

Kad se vide prvi rezultati?

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Koliko je tretmana potrebno?

6-8 tretmana, ovisno o stanju i problematici kože prije tretmana.

Da li je tretman bolan?

Ne. Med Visage tretman je bezbolan, može se osjetiti jedino lagano zagrijavanje.

Može li se Med Visage tretman kombinirati sa drugim estetskim tretmanima?

Može, u kombinaciji sa Med Visageom preporučamo sve druge tretmane.

Koliko često se mogu raditi tretmani?

Med Visage tretman se može raditi svakih 7-10 dana.

Koji se dijelovi tijela tretiraju Med Visageom?

Lice, podbradak i vrat.

Što se može očekivati nakon tretmana?

Bolji mišićni tonus kože, dobru rehidrataciju, pomlađeno lice i izglađene bore.

Med Visage prodire duboko u kožu čime učinkovito liječi bore, popustljivost kože i opuštanje lica i vrata s dugotrajnim rezultatom.

Prije svakog tretmana kožu dobro očistimo kako bismo uklonili odumrle stanice kože, a zatim slijedi topla masaža na svakoj zoni lica i vrata. Osjeća se lagano dubinsko zagrijavanje koje može potrajati i do nekoliko sati kao posljedica stimulacije koja se nastavlja čak i nakon samog tretmana. Koža je obnovljena, mladolikog izgleda i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim obvezama i aktivnostima. Također, nakon tretmana moguće je odmah nanijeti šminku iako vam ona neće biti potrebna.

Jedan tretman traje od 60 do 90 minuta, u potpunosti je neinvazivan i neposredno nakon postupka daje početne rezultate, a za one najbolje preporučujemo 5 tretmana u razmaku od 7-10 dana. Djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije potiče rast novog kolagena i s vremenom stvara prirodan učinak popunjavanja i toniranja kože. Za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2 do 3 mjeseca koliko je potrebno istrošenom kolagenu da se pomladi i zamjeni novim i jačim.

Kontaktirajte nas

    * obavezna polja