Revolucionarno oblikovanje tijela.

Med Contour Multipower

Recite zbogom celulitu!

Što ako rješenje svih vaših briga vezanih uz oblikovanje tijela nije mukotrpan i često bolan proces, već efikasno, brzo i bezbolno iskustvo čije ćete učinkovite rezultate odmah vidjeti?

Med Contour Multipower

Med Contour Multipower prvi je i pravi izbor za saveznika i pomoć u preoblikovanju svoga tijela. Nesretnih priča o neuspješnoj borbi s masnim naslagama i celulitom je mnogo, no u ovoj varijanti ona ima sretan završetak!

Med Contour Multipower je revolucionaran uređaj najnovije generacije koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju. Cilj je efikasno, sigurno i bezbolno nekirurško preoblikovanja tijela: smanjenje obujma, uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Tretman preporučujemo i ženama i muškarcima nezadovoljnim nakupinama masnih naslaga, celulitom ili općenito izgledom vlastite kože.

Uređaj uspješno razgrađuje masno tkivo, opuštena koža postaje stvar prošlosti, a uglađena i meka koža budućnost. Zone tretiranja dostupne za preoblikovanje MedContour Multipower-om su trbuh, stražnjica, bokovi, ruke, noge i koljena. Očigledna poboljšanja i rezultate koje tretman donosi vidljivi su nakon svakog tretmana – gubitak obujma mjeri se u centimetrima. Rezultati su dugotrajni ako se dalje nastavite brinuti o svojoj prehrani i tijelu.

Tretman je u potpunosti siguran, štoviše, ugodan je, pruža toplu dubinsku masažu tijela, ne uzrokuje modrice niti ikakve promjene na koži. Ne zahtijeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Ovim tretmanom razbijamo membranu masnih stanica i oslobađamo njihov sadržaj, kod celulita razbijamo vezivna vlakna što je osnovno i nužno da se on ukloni. Dodatno efikasnim čini ga tretman limfne drenaže koji slijedi nakon tretmana ultrazvukom i koji je od iznimnog značaja za eliminaciju oslobođenih masti, pospješivanje cirkulacije i eliminaciju viška tekućine.

U potrazi ste za dokazano učinkovitim tretmanom za:
  • Smanjenje masnih naslaga
  • Uklanjanje celulita
  • Zatezanje opuštene kože tijela
  • Nekirurški face lifting
  • Zatezanje opuštene kože lica, vrata i dekoltea.
Bez boli! Sigurno! Učinkovito! Sa odmah vidljivim rezultatima!
Med Contour Multipower provjereno učinkovito tretira sve gore navedene indikacije.

Za postizanje željenih rezultata od iznimne je važnosti nakon tretmana isti dan biti fizički aktivan barem 20 minuta (i brža šetnja je dovoljna), piti puno tekućine te tri dana nakon tretmana ne konzumirati ugljikohidrate.
Ukoliko bi se konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu. Nakon tri dana razina masnoća se smanji te se ugljikohidrati mogu ponovno konzumirati do idućeg tretmana.

Tretman je najbolje napraviti svakih 7 – 10 dana, a preporučujemo minimalno 5 tretmana za najbolje rezultate.
Trajanje tretmana ovisi o području koje se želi oblikovati, a za najveće zone traje obično do 90 minuta. Započinjemo ga otvaranjem limfnih čvorova, a zatim krećemo u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora. Lokalno djelujemo na masne stanice te tako ne oštećujemo okolno tkivo, a u dubini stvaramo sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju te na taj način oštećuju masnu stanicu. Masnoća koja će ući u međustaničnu tekućinu izbacuje se putem limfe, mokraće, znojenja te jedan manji dio ide preko jetre. Nakon etape zagrijavanja slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću.

Tretman se ne preporučuje osobama s bolesnom jetrom, osobama koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, uzimaju antikoagulantne lijekove, trebaju transplantaciju organa, trudnicama i dojiljama te pojedincima s metalnim protezama.

Adora

Posjetite nas u Adori i uvjerite se zašto je MedContour Multipower najizvođeniji nekirurški tretman u svijetu.
Njegovi rezultati zauvijek će vas pratiti.

Kontaktirajte nas

    * obavezna polja