IPL De luxe

Gotovo svi se borimo s neželjenim dlačicama i pomislimo često kako ih se želimo riješiti zauvijek. Adora Beauty Retreat nudi mogućnost bezbolnog i trajnog uklanjanja dlačica najnovijim aparatom koji propušta potrebne valne duljine svjetlosti kojima trajno uništava korijen dlake – IPL De lux.

Kako djeluje IPL De luxe aparat za trajno uklanjanje dlačica?

UVOD

IPL De luxe aparat za trajno uklanjanje dlačica predstavlja naprednu i inovativnu tehnologiju koja obećava glatku i svilenkastu kožu bez neželjenih dlačica. Ovaj sofisticirani uređaj koristi visoko precizne svjetlosne impulse da cilja i eliminira dlake na korijenu, pružajući dugotrajan rezultat.

KAKO DJELUJE?

Ključ djelovanja IPL De luxe aparata leži u emisiji svjetlosnih valova određene valne duljine. Ovi specifični valovi su osmišljeni tako da se usredotoče na melanin, pigment prisutan u dlačicama, bez oštećenja okolnog tkiva.

 1. Apsorpcija Svjetlosti:
  • Melanin u dlačicama apsorbira emitiranu svjetlost, koja je energetski potencijal. Ova energija, u obliku svjetlosti, je ključna za proces eliminacije dlaka.
 2. Pretvorba u Toplinu:
  • Absorbirana svjetlosna energija se zatim pretvara u toplinu. Ova toplinska energija je neophodna za učinkovito uklanjanje dlačica jer uništava stanice odgovorne za rast dlaka.
 3. Eliminacija Dlaka:
  • Dlačice koje su trenutno u anagenoj fazi, ili fazi aktivnog rasta, i spojene su s korijenom, učinkovito se eliminiraju. Ovaj proces osigurava da dlačice neće narasti natrag.

SIGURNOST I ZAŠTITA KOŽE

Aparat je opremljen s dva snažna poluvodiča koja hlade filter od safirnog kristala do -8°C, pružajući ne samo efikasno, već i sigurno uklanjanje dlačica, stvarajući tako cryo efekt koji učinkovito štiti površinski sloj kože. Ova metoda je bezbolna i sigurna, te je rizik od oštećenja okolnog tkiva ili razvoja bilo kakvih komplikacija (poput opekotina, ožiljaka, ili pigmentacija) sveden na minimum. Ovo je moguće zahvaljujući sofisticiranom sistemu hlađenja kože aparata i individualnom odabiru programa koji je prilagođen svakom tipu kože.

CIKLUS RASTA DLAKE

Važno je napomenuti da dlake na ljudskom tijelu nisu uvijek u istoj fazi rasta. Različite dlačice na tijelu prolaze kroz različite faze rasta, koje variraju između 3 i 8 tjedana, ovisno o tretiranom području. S obzirom na to, potrebno je više tretmana kako bi se postiglo optimalno i dugotrajno uklanjanje dlačica.

ZAKLJUČAK

IPL De luxe aparat za trajno uklanjanje dlačica je vrhunska tehnologija koja vam pruža mogućnost da zauvijek kažete zbogom neželjenim dlačicama. S njegovim preciznim i ciljanim pristupom, ovaj aparat garantira rezultate koji će vašu kožu ostaviti glatkom i besprijekornom. Osim toga, tretman je brz i gotovo bezbolan, čineći ga idealnim izborom za svakoga tko teži savršenoj koži bez dlaka.

celulit

Dan prije tretmana potrebno je obrijati dlačice, a između samih tretmana dozvoljeno je upravo samo brijanje, dlačice se ne smiju čupati niti depilirati voskom ili šećernom pastom. Izbjegavajte tamnjenje kože, odnosno prije tretmana pričekajte dva do tri tjedna ako ste se sunčali da vam ten ponovno poprimi prirodnu nijansu.

U slučaju terapije antibioticima nije moguće podvrgnuti se IPL tretmanu.. U slučaju tretiranja lica potrebno je ukloniti šminku, a kod pazuha dezodorans. Tijekom tretmana moguće je osjetiti lagano ''štipanje'', ali u suštini tretman je bezbolan i ugodan zahvaljujući sustavu hlađenja koji je ugrađen u IPL.

Tretman se može ponoviti nakon 2 i pol tjedna, a važno je podvrgnuti mu se nekoliko puta u razdoblju od 4 do 8 mjeseci jer dlake rastu u određenim fazama, a melanin koji sadrži osnovu dlake povezan je s korijenom samo u fazi rasta. Različite vrste dlaka u toj fazi se nađu uvijek u različito vrijeme te upravo stoga ovisi od osobe do osobe koliko je tretmana IPL epilacije potrebno. Određene dlake mogu biti otporne na IPL tretman te ponovno izrasti, ali tanje i svjetlije. Nakon tretmana moguće je lagano crvenilo koje se brzo povlači. Potrebno je izbjegavati izlaganje suncu.

Kontaktirajte nas

  * obavezna polja