Diodni laser Mantis

Gotovo svi se borimo s neželjenim dlačicama i pomislimo često kako ih se želimo riješiti zauvijek. Adora Beauty Retreat nudi mogućnost bezbolnog i trajnog uklanjanja dlačica najnovijim modelom diodnog lasera – Laser Mantis.

Diodni laser Mantis

Diodni laser Mantis je novi model diodnog lasera koji trajno uklanja dlake i daje najbolje rezultate na potpuno bezbolan način.

Priuštite si tretman koji će olakšati vašu svakodnevicu i osloboditi vas od mukotrpnog uklanjanja neželjenih dlačica raznim proizvodima.

Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je postupak kojim se diodnim laserom, stvarajući intenzivno pulsirajuću zraku, uklanjaju neželjene dlačice. Energija lasera prodire nekoliko milimetara u kožu kako bi se dosegnuo korijen dlačica. Kada dopre do melanina u dlaci, svjetlost se apsorbira, odnosno pretvori u toplinu. Što je dlaka tamnija, deblja i gušća, to se više topline proizvede. Ta toplina oštećuje matične stanice oko dlačica kao i područje neposredno uz vlas dlačice koje je odgovorno za ponovni rast. To omogućuje iznimno smanjenje dlačica na tretiranom području.

Također, energija lasera koristi se u svrhu sprječavanja ponovnog rasta dlačica. Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini njihova korijena. Nakon odrađenih tretmana, povremeni tretmani održavanja dobro su došli.

diodni laser Mantis
celulit

Dan prije tretmana potrebno je obrijati dlačice, a između samih tretmana dozvoljeno je upravo samo brijanje, dlačice se ne smiju čupati niti depilirati voskom ili šećernom pastom. Izbjegavajte tamnjenje kože, odnosno prije tretmana pričekajte dva do tri tjedna ako ste se sunčali da vam ten ponovno poprimi prirodnu nijansu.

U slučaju terapije antibioticima nije moguće podvrgnuti se laseru. U slučaju tretiranja lica potrebno je ukloniti šminku, a kod pazuha dezodorans. Tijekom tretmana moguće je osjetiti lagano ''štipanje'', ali u suštini tretman je bezbolan i ugodan zahvaljujući sustavu hlađenja koji je ugrađen u laser.

Tretman se može ponoviti nakon tri tjedna, a važno je podvrgnuti mu se nekoliko puta u razdoblju od 4 do 8 mjeseci jer dlake rastu u određenim fazama, a melanin koji sadrži osnovu dlake povezan je s korijenom samo u fazi rasta. Različite vrste dlaka u toj fazi se nađu uvijek u različito vrijeme te upravo stoga ovisi od osobe do osobe koliko je tretmana laserske epilacije potrebno. Određene dlake mogu biti otporne na laserski tretman te ponovno izrasti, ali tanje i svjetlije. Nakon tretmana moguće je lagano crvenilo koje se brzo povlači. Potrebno je izbjegavati izlaganje suncu.

Kontaktirajte nas

    * obavezna polja